AktivnostiNatječajiPoljoprivredaUncategorized

Obavijest o javnom otvaranju ponuda pristiglih na Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Domašinec

Obavještavamo sve zainteresirane da će se javno otvaranje ponuda pristiglih na

Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Domašinec – Općina Domašinec (domasinec.hr)

Dopuna Javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Domašinec – Općina Domašinec (domasinec.hr)

održati u petak, 15. siječnja 2021. godine s početkom u 17,00 sati u Maloj dvorani Općine Domašinec, Martina Pušteka 9, Domašinec.

Na javnom otvaranju potrebno je dezinficirati ruke na ulazu, držati socijalnu distancu od minimalno 2 metra, a nošenje zaštitne maske za lice je OBAVEZNO tijekom cijelog postupka otvaranja. Sve osobe koje ulaze u Malu dvoranu moraju upisati svoje kontakt podatke. Osobe koje imaju bilo koji od simptoma zaraze virusom COVID-19 (npr. šmrcanje, temperatura, kašalj, izostanak osjeta mirisa ili okusa, bol u mišićima, upala grla…), osobe koje su u izolaciji ili samoizolaciji te osobe čiji su bliski kontakti zaraženi navedenim virusom ili se nalaze u izolaciji/samoizolaciji NE SMIJU prisustvovati javnom otvaranju.

Osobama koje se neće držati navedenih epidemioloških mjera, neće biti dozvoljeno prisustvovanje otvaranju ponuda jer nepridržavanjem mjera namjerno ugrožavaju zdravlje ostalih prisutnih. Zapisnik sa javnog otvaranja bit će javno dostupan na službenoj web stranici Općine Domašinec (www.domasinec.hr).

Sukladno Odluci o izmjeni Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja koja je stupila na snagu 09. siječnja 2021. godine u točki I. definirano je da je na snazi zabrana održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 25 osoba na jednom mjestu produžena do 31. siječnja 2021. godine.

Slijedom gore navedenog, uračunavajući Povjerenstvo, općinskog načelnika te predsjednika Općinskog vijeća na gore navedenom javnom otvaranju, dopušteno je prisustvovanje samo jedne osobe od strane pojedinog ponuditelja. Obzirom na epidemiološku situaciju te ograničenje broja osoba koji mogu prisustvovati javnom otvaranju, Općina Domašinec poziva zainteresirane fizičke/pravne osobe da se putem telefona 040/863-240 od 11. siječnja 2021. godine u vremenu od 13:00 do 15:00  do 15. siječnja do 14,30 sati prijave za prisustvovanje na javnom otvaranju. Osobama koje se u navedenom razdoblju ne prijave za prisustvovanje javnom otvaranju neće biti dozvoljeno sudjelovanje na istom.