Javna nabavaJednostavna nabava

Završeni radovi na obnovi Društvenog doma Turčišće

U cilju poboljšanja razine javnih usluga, energetske učinkovitosti, i ugodnijeg života stanovništva na području općine, Općina Domašinec posljednje 3 godine intenzivno ulaže vlastita sredstva i uz pomoć sredstava europskih fondova planira projekte koji doprinose poboljšanju komunalnog standarda i standarda življenja lokalnog stanovništva.

Tijekom protekla 4 mjeseca odvijali su se radovi na obnovi Društvenog doma Turčišće, a radovi su ovih dana i privedeni kraju.

Projekt je sufinanciralo Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja iz fonda Javnog poziva za sufinanciranje projekata općina i gradova za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda u 2019.godini, u iznosu 242.000 kuna, a osim sufinanciranja Ministarstva općina je uložila i vlastita sredstva u iznosu 107.961,66 kuna.

Glavne aktivnosti su uključivale radove rekonstrukcije i obnove- pripremne radovi, građevinski i obrtnički radovi demontaže i rušenja, zidarski, izolaterski i fasaderski radovi, limarski i ostali radovi, te postavljanje PVC stolarije.

Ulaganjem u infrastrukturu naselja na području općine ravnomjerno se planiraju i provode projekti na dobrobit svih stanovnika općine. Mještani koji žele više informacija o ovom ili drugim razvojnim projektima koje općina provodi i planira mogu se obratiti upitom na mail: opcina-domasinec@ck.t-com.hr