Aktivnosti

Inicijativni odbor za mirni prosvjed ” Želim normalan život “

Građanska inicijativa za mirni prosvjed ” Želim normalan život ” moli sve građane Međimurja na mirni prosvjed koji će se održati 01. lipnja 2019. u 11,00 sati u Čakovcu, Trg Republike.

Drage Međimurke i Međimurci molimo Vas da podržite inicijativu ” Želim normalni život ” i ukažemo cijelom sustavu Republike Hrvatske da svaki čovjek ima pravo na sigurnost, pravičnost i normalan život bez verbalnog vrijeđanja, uništavanja osobne imovine, paleži, kamenovanja, krađama, ozljeđivanjima …. i da se pošteni građani osjećaju bespomoćni i prepušteni sami sebi!

Ovo nije prosvjed na osnovi nikakve segregacije i ponižavanja, nije nikakva podjela po nacionalnoj osnovi već mirni prosvjed protiv razbojnika i kršitelja zakona.

Krajnje je vrijeme da institucije, a naročito represivni sustav, napokon počnu konkretno i odgovorno se baviti poslom za koji ih svi plaćamo – da brinu o sigurnosti svih građana.

Pozivamo sve poštene i vrijedne Međimurke i Međimurce da se odazovu na mirni prosvjed i dostojanstveno progovorimo, da se čuje naš glas, glas tihe većine poštenih nasuprot glasne i agresivne nekolicine.

Inicijativni građanski odbor